Vidatox kapi

Vidatox Srbija

SASTAV:

VIDATOX 30 CH sadrži 33%-ni vodeno-alkoholni rastvor pet peptida niske molekulske mase ekstrahovanih iz otrova plave škorpije (Rhopalurus Junceus).

DOZIRANJE:

5 kapi ispod jezika na svakih 12 sati. Preporučuje se uzimanje leka sa potpuno čistim ustima, zbog čega ne treba jesti, piti, pušiti ili prati zube 30 minuta pre i posle uzimanja leka.

PAKOVANJE:

Braon staklena bočica 30ml sa otvorom za isticanje kapi. Čuvati ispod 30 stepeni, zaštićeno od svetlosti i izvora elektromagnetnog zračenja.

PROIZVOĐAČ:

LABIOFAM, Havana, Cuba

Uspešna terapija za kancer je postala medicinsko čudo a za neke predstavlja potpunu misteriju. Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, rak je odgovoran za veoma visok procenat smrti globalne populacije ljudi. Bez obzira što su uložene milijarde dolara u istraživanja, bek up tretmani ili hemoterapija i radioterapija su zasigurno nedovoljni za lečenje. Predviđeno je da će se do 2030 godine udvostručiti broj ljudi koji su oboleli od raka, govore analize previđene od strane Svetske zdravstvene organizacije.

Upotreba bioloških preparata i alternativni metodi medicine daju obećavajuće rezultate. U poslednjoj deceniji u velikom porastu je epidemija maligniteta. Iz tog razloga su naučnici širom naše planete započeli iztraživanja u cilu pronalska boljih metoda za lečenje ove opake bolesti. Pronalazak Rhopalurus junceus škorpiona i njegova lekovita svojstva predstavljaju izuzetnu vrednost za ljudsku vrstu i jedan od najvećih pronalazaka prilikom istraživanja leka protiv maligniteta. Pošto otrov ovog škorpiona pokazuje anti-kancerogena svojstva na kompaktnim tumorima, stoga se veruje a istraživanja idu u tom pravcu da on zapavo predstavlja sredstvo za isceljenje malignih oboljenja.

Ovaj otrov se dobija iz škorpiona električnom motivacijom žaoke i iz svake jedinke može da se dobije oko 0.02 mililitra otrova (oko 2-3 kapi)

Ovaj bezopasni proizvod se uzima oralno i ne smeta drugim onkološkim tretmanima koje koristi pacijent. Naprotiv, kad se koristi sa nekim klasičnim metodama, ova dva ili više tretmana daju bolji efekat i sarađuju u anti-malignim akcijama. Štaviše, Vidatoks smanjuje neprijatne simptome nastale usled podvrgavanja pacijenta anti-malignim lekovima i jonizirajućem zračenju.

Ovaj preparat povećava kvalitet života kod osoba koje boluju od bilo koje vrste maligniteta. Vidatox smanjuje bol i druge simptome povezane sa bilo kojom vrstom maligniteta produžavajući vek trajanja organizma.

Ovaj preparat ne predstavlja čist otrov škorpiona, već razređenu homeopatsku supstancu koja pozitivno utiče na mnoge procese u organizmu. Ovaj preparat se zasniva na konceptu koji je ustanovljen 1970 godine od strane nemačkog lekara Samuela Hanemana.

Vidatoks formulacija je napravljena od strane kompanije Labiofarm i sadrži određeni procenat alkohola u sebi tako da nemora da se skladišti na niskoj temperaturi. Preparat je u obliku kapi i kaplje se ispod jezika.

Ovaj inovativni lek pruža olakšanje mnogim pacijentima širom planete. Vidatoks se vezuje za maligne ćelije i sprečava razvoj novih krvnih sudova koji dostavljaju tumoru hranljive sastojke. Maligne ćelije imaju tendenciju ka ubrzanom razmnožavanju i stvaranju tumora koji se širi na okolno tkivo. Sa razvojem tumora se potencira i eskalacija pritiska na susedne živce, koja je propraćena veoma jakim bolovima. Mada to i ne mora da bude slučaj jer u nekim naučnim studijama su dobre i uspešne terapije usled aktivnosti tumora koja predstavlja njegov odbrambeni mehanizam je takođe došlo do povećanog intenziteta bola. Kao što je slučaj sa normalnim tkivom i tumori se snabdevaju sa krvnim sudovima. Kod povećane aktivnosti kancerogenih ćelija stvara se i potreba za povećanom aktivnošću i progresiom kapilara koji hrane tumor. Otrov plavog škorpiona se vezuje za ćelije tumora i utiče na smanjenje inicijatora anginogeneze ( povećani razvoj kapilara) smanjujući priliv hrane do tumora, slabeći kancrogene ćelije koje napokon odumiru usled nedostatka hrane.

Vidatoks takođe stimuliše i pojačava imuni sistem pacijenta. Istraživanja pokazuju značajnu motivaciju imunog sistema kod životinja na kojima su predhodno vršeni testovi a takođe i kod pacijenata koji su konzumirali otrov. Kod njih je bio izražen rast nivo belih krvnih zrnaca, kao i drugih ćelija koje su sastavni deo imunog sistema.

Propratni efekti koji su zabeleženi nikad do sad nisu imali fatalan ishod. Kod nekih pacijenata je primećeno ubrzano i lupanje srca i osećaj u grudima kao da im nešto gori i osećaj povišene temperature u glavi koji se širi na vrat grudi i srce.

Pošto su dokazani mnogi pozitivni efekti za Vidatoks su obezbeđena predklinička ispitivanja. On je uoptrebljen u organizovano istraživanju u kome su učestvovala 174 pacijenta koji su patili od raznih vrsta karcionoma (utvrđeno histopatološkim analizama).

Pet sublingvalnih kapi Vidatoksa su davane svako ispitaniku na svakih dvanaest časova u periodu od 26 meseci( od decembra 2007 do februara 2010)

Uzorci su kategorizirani po:

  • Lokaciji
  • Istoriji porodičnih slučajeva oboljenja od raka
  • Fazi bolesti
  • Načinu nastanka
  • Mestu postojanja

U finalu studije utvrđeno je da su rak pluća, prostate, debelog creva, dojke i materice najpodložniji delovanju Vidatoksa.

Takođe je otkriveno da u 26% slučajeva pacijenata, uzimanje Vidatoksa produžilo život za više od godinu dana nevezano za fazu same bolesti i njen stadijum, posebno kod onih bolesnika kod kojih zbog nemogućnosti klasičnog lečenja jedina nada je bilo alternativno lečenje.

U drugom istraživanju, kod devedeset odsto pacijenata koji su primili Vidatoks je primećen boljitak u mnogim kliničkim simptomima. U 62 odsto medju nima, veoma visok bol je promenjen u drugu formu kojem nije bio potreban bilo kakav tretman. Dvadeset sedam odsto su posvedočili potpun nestanak bola. Zaključeno je da Vidatoks ne samo da je popravio kvalitet života, poboljšao stopu preživljavanja već je i isključio prisutnost mnogih neželjenih simptoma.

Zdravstveni izveštaji i studije su otkrili, da su pojedinci sa različitim oblicima tumorskih oboljenja, na koje nisu delovali tretmani klasične medicine, osetili značajno poboljšanje stanja i popravljanje kvaliteta života uz korišćenje Vidatoksa.

Labiofarmu je odobrena dostava u 21 zemlju Latinske Amerike, Kariba i Kine. Lek možete od sad pronaći i u mnogim Evropskim zemljama Francuskoj, Belgiji i Velikoj Britaniji.

Način upotrebe:

Uzimati po 5 kapi ispod jezika na 12 sati.